Murspisar

Murspisar

Camina levererar trivsel och värme

En murspis kan ha många olika storlekar, utseende och färg. Vem har sagt att murspisens omramning nödvändigtvis måste målas vit? Låt fantasin ta ut sin rätt och även om du inte väljer den starkaste färgskalan så kan du med fördel bryta den vita färgen åt beige eller svagt grå.
Med lite fantasi kan du få Er murspis att passa in perfekt med den övriga inredningen i rummet. En murspis är så mycket mer an bara en eldstad!
Här hittar du murspisar för hörnplacering, fristående samt för montering mot rak vägg. En murspis från Camina är alltid lika uppskattad och en säker mysfaktor med ett härligt värmetillskott i alla hem.
Spisarna är förberedda för uteluftanslutning och fläkt, allt för att just du
ska få ut optimal komfort i form av värme, ekonomi och trivsel.
På alla våra murspisar finns det varmluftsgaller i gjutjärn. Solfjädermotivet som pryder dessa är en välkänd symbol för staden Motala. Det är just där som Camina har sitt säte och det är där Camina utvecklar sina spisar. Solfjädern uppstod när Baltzar von Platen grävde Göta Kanal och samtidigt
utformade gatorna i Motala. Extra tydlig blir bilden om man flyger över staden. Gatorna i Gamla Stan sammanstrålar vid en punkt, likt en solfjäder.
Vill du veta mer om våra murspisar, kontakta Din lokala återförsäljare

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.